HJELLE ØYRANE

Du finner oss i Øyrane Torg

Hos Hjelle Øyrane finner du det aller meste innen brød, boller, kaker, catering og lunsj. Kom innom vårt koselige utsalg, sitt ned og unn deg noe godt. Vår hyggelige betjening er alltid klar til å hjelpe deg, med det du måtte lure på i forhold til våre produkter.

Ådnavegen 63, 5260 Indre Arna

Tlf: 55 24 30 01

HJELLE TRENGEREID

Du finner oss ved rundkjøringen på Trengereid

Hos Hjelle Trengereid finner du det aller meste innen brød, boller, kaker og catering. Ta deg en tur innom på vei hjem, til hytten eller når du bare har lyst på noe godt. Vår hyggelige betjening er alltid klar til å hjelpe deg, med det du måtte lure på i forhold til våre produkter.

Vaksdalsvegen 43, 5263 Trengereid

Tlf: 55 95 34 00

Hjelle ÅSANE

Du finner oss i Åsane Senter (gamle Ikea)

Hos Hjelle Åsane finner du det aller meste innen brød, boller, kaker, catering og lunsj. Her finner du alltid noe godt å kose deg med, sitt ned og la tankene vandre. Betjeningen hos Hjelle Åsane er alltid klar til å hjelpe deg, med det du måtte lure på i forhold til våre produkter.  

Åsane Senter 36, 5116 Ulset

Tlf: 55 19 11 01

KAFFEKROKEN

Du finner oss i Lonevåg Arena

Koselig liten restaurant i Lonevåg arena, med gode småretter, kaffe og kaker.

5282 Lonevåg

Tlf: 56 39 09 00

HJELLE GULLGRUVEN

Du finner oss i Gullgruven Senter

Hos Hjelle Gullgruven finner du det aller meste innen brød, boller, kaker, catering og lunsj. Ta deg en pause og noe godt å spise, hos oss finner du alltid et variert utvalg av fristende produkter. Vår hyggelige betjening er alltid klar til å hjelpe deg, med det du måtte lure på i forhold til våre produkter.  

Liamyrane 1, 5132 Nyborg
Tlf: 55 13 33 00

HJELLE LILLE BAKERI

Du finner oss nedenfor Tinghuset i Bergen Sentrum

Hos Hjelle Lille Bakeri finner du det aller meste innen brød, boller, kaker, catering og lunsj. Ta deg en pause fra byens jag, sitt ned og smak på noen av våre gode produkter. Slapp av i kroppen og nyt hver munnfull. Vår hyggelige betjening er alltid klar til å hjelpe deg, med det du måtte lure på i forhold til våre produkter.

Chr. Michelsens gate 1, 5012 Bergen

Tlf: 55 90 12 85

FINN DITT NÆRMESTE HENTESTED I KARTET UNDER